Activiteiten

Een overzicht van de activiteiten van Con Brio:

  • De jaarlijkse uitvoering - Con Brio werkt ieder jaar weer toe naar de jaarlijkse uitvoering, traditioneel¬† eind-november. Dikwijls staat deze jaarlijkse uitvoering in het teken van een bepaald thema, zoals in eerdere jaren Country en Reis door Europa, thema's waren. Voor de pauze nodigt Con Brio vaak een bijzondere act uit, in het verleden beklommen zangkoren en acts als Muppetstuff het podium - tot groot vermaak van het publiek.
  • Wekelijkse repetitie - Op maandagavond repeteert Con Brio haar repertoire. Naast een avondje muzikaliteit is het natuurlijk ook gewoon een gezellige boel! De repetities worden gehouden in Zalencentrum 't Witte Peerd, Westeinde 5 - Nieuwleusen, van 20:00 tot 22:00.
  • Elke eerste maandag van de maand is er een "open repetitie" Belangstellenden zijn welkom.
  • Optredens - Het hele jaar door speelt Con Brio op diverse locaties, zowel openbare optredens als optredens in besloten kring (o.m. verzorgingstehuizen). Nu en dan komt het zelfs voor dat Con Brio in het buitenland optreedt. Zou u graag zien dat uw organisatie of instelling muzikaal opgeleukt wordt door Con Brio? Neemt u gerust contact op met het secretariaat.
  • Muziekles - Con Brio biedt muziekles aan voor jong en oud, klik hier voor meer informatie.
  • Dagje uit - Elk jaar wordt door (wisselende) leden een dagje uit georganiseerd. Meestal met koffie/ thee, een fijne lunch en afsluitend diner. Partners van Con Brio leden mogen ook mee.De kosten zijn niet al te hoog en het is altijd reuze gezellig.