Foto's Blauwe Bogen Dagen 2012

Op vrijdag 20 juli 2012 stond een delegatie van Con Brio op de jaarlijkse Blauwe Bogen Dagen in Dalfsen. Het doel? Naamsbekendheid en ledenwerven.

De altijd enthousiaste Joke Dijk knoopte spontaan gesprekjes aan met passanten, een peuleschil voor haar; ze woont in Dalfsen en kent de bevolking goed.

Joop en Lineke van Strien (dirigent en docente) waren de gehele dag aanwezig om geïnteresseerden de ins en outs van het orkest uit te leggen. Regelmatig werd er gemusiceerd door leerling Sander Krul, Joop, Lineke en Joke. In de middag kwam Herna Zielman ook een toontje meespelen.

Gerda van der Veen en Voorzitter Gerrit Jan met echtgenote waren ook bij het kraampje te vinden, niet in de laatste plaats om de bemanning van de kraam te voorzien van versnaperingen en een heerlijk broodje.

Zoals reeds genoemd werd hadden we een doel: ledenwerven! We hebben goede gesprekken gehad met enkele mensen welke we uiteindelijk misschien mogen verwelkomen in ons midden - wie weet ziet u ze al in actie tijdens de jaarlijkse uitvoering in november!

De camera van Lineke legde enkele momenten vast. Wie onze aanwezigheid op de Blauwe Bogen Dagen heeft gemist en naar aanleiding van deze foto's meer wil weten over de vereniging (of zelfs lid wil worden!) kan altijd contact opnemen met het secretariaat of de dirigent.

 

(Links: Herna Zielman, Rechts: Joke Dijk)

 

(Midden: iemand uit het publiek pakte spontaan de accordeon van Lineke en speelde een register mee)

 

(Een overzicht bij het kraampje van Con Brio)

 

(Sander Krul, een van de leerlingen, liet zijn vorderingen horen aan het publiek - en een hond)

 

(Sander Krul)

 

(Een tevreden leraar en een ijverige leerling)

 

(De dirigent bespeelt zijn Accordiola en Sander Krul zijn Delicia)

 

(Sander Krul)

 

(Sander en Joke)

 

(Sander en Joke)

 

(Jong geleerd, oud gedaan. Nu reeds de spieren ontwikkelen om het instrument te kunnen dragen!)

 

(Accordeontrio Helios, vlnr: Joop, Lineke, Herna)