Muziekles

Het is mogelijk om bij Con Brio accordeonles te volgen, eventueel is keyboardles ook mogelijk. Het lesprogramma is te volgen zonder enige voorkennis van muziek en is beschikbaar voor jong en oud. In het lesprogramma wordt het normale notenschrift gehanteerd.

De lessen, die op ontspannen maar serieuze manier worden gegeven, zorgen bij voldoende oefening voor een goed resultaat. Binnen relatief korte tijd speelt de leerling al leuke melodietjes. Ook spelers met enige ervaring kunnen terecht om de prestaties te verbeteren en/of om meer te leren over muziektheorie. Het oogmerk is dat de leerling uiteindelijk in het A-orkest gaat spelen. Tijdens de jaarlijkse uitvoering van Con Brio demonstreren de leerlingen in het voorprogramma solistisch of gezamenlijk hun vorderingen.

De wekelijkse lessen duren een half uur, en worden uitsluitend een-op-een gegeven, het zijn dus geen groepslessen. De vakanties lopen parallel met de schoolvakanties, en tijdens officiële feestdagen zijn er geen lessen.

Muziekles bij Con Brio is zeer betaalbaar. Het uitgangspunt is het lidmaatschap, met daarbovenop een vergoeding voor de lessen. Voor beginners zijn kleine accordeons te huur bij Con Brio.

De kosten:

  • Muziekles: € 110,- per kwartaal (inclusief het lidmaatschap van Con Brio)
  • Huuraccordeon: € 65,- per kwartaal

De lessen worden gegeven op maandag, tussen 17:00 en 19:30 uur in 't Witte Peerd, Nieuwleusen.